Over Galerie Fraai

Galerie Fraai is een online galerie voor hedendaagse kunst. Wij brengen unieke kunstwerken op een toegankelijke manier naar de kunstliefhebber.

In onze online kunstgalerie vindt u hedendaagse beeldende kunst gemaakt door bevlogen kunstenaars. Online geven we hun kunstwerken het platform dat ze verdienen en bieden we u de gelegenheid om misschien wel de nieuwe eigenaar te worden.

Galerie Fraai is in 2021 gestart als een experimenteel project. Vanuit Tilburg zorgen we voor de presentatie en verzending van werken. We hebben misschien niet de snelheid van grote webwinkels, maar we nemen onze werkzaamheden en uw tevredenheid uiterst serieus. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

We hopen dat u geniet van ons aanbod en wensen u veel plezier op onze website.

Levering kunstwerken

Middelgrote en kwetsbare werken worden per pakketpost geleverd in een houten transportdoos met foam inleg, met dank aan Berben Design. Zodoende voorkomen we eventuele transportschade en komen onze werken in stijl bij u aan. Prints en foto’s versturen we via brievenbuspakket. In de beschrijving van ieder werk staat vermeld welke verpakkingsmethode van toepassing is.

Alle werken in de catalogus zijn beschikbaar uit onze voorraad. Tenzij anders aangegeven op de productpagina verzenden wij uw bestelling binnen één werkdag. Voor grotere werken zullen we een aparte bezorgafspraak met u maken. Mocht er gedurende het transportproces onverhoopt toch schade zijn ontstaan, dan kunt u het werk retour zenden en vergoeden wij het volledige aankoopbedrag.

Onze werken worden geleverd zonder omlijsting tenzij expliciet op de productpagina vermeld. Wel voorzien wij onze schilderijen van een ophangsysteem.

Verpakking print en foto
Verpakking schilderijen

Retourneren

Indien u toch niet tevreden bent over uw aankoop dan kunt u het werk binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour zenden. Wij vergoeden na ontvangst het volledige aankoopbedrag. Omwille van de kwetsbaarheid van de werken vragen wij u om, indien mogelijk, de originele verpakking te gebruiken. Zo worden de kans op transportschade tijdens de retourzending geminimaliseerd. Bij een retourzending draagt u het risico op transportschade of verlies. Om die reden adviseren wij u om uw retourzending aangetekend en verzekerd te verzenden. Lees meer over ons retourbeleid in onze algemene voorwaarden.