Over Galerie Fraai

In onze catalogus vindt u hedendaagse beeldende kunst gemaakt door bevlogen kunstenaars uit binnen- en buitenland. Online presenteren we hun schilderijen, tekeningen en mixed media werken en bieden we u de gelegenheid om misschien wel de nieuwe eigenaar te worden.

Galerie Fraai is in 2021 gestart als een experimenteel project. Vanuit Tilburg zorgen we voor de presentatie en verzending van werken. We hebben misschien niet de snelheid van grote webwinkels, maar we nemen onze werkzaamheden en uw tevredenheid uiterst serieus.

We hopen dat u geniet van ons aanbod en wensen u veel plezier op onze website. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een bericht via info@galeriefraai.nl.

Levering kunstwerken

Alle werken in de catalogus zijn beschikbaar uit onze voorraad. Tenzij anders aangegeven op de productpagina verzenden wij uw bestelling binnen één werkdag. Voor grotere werken zullen we een aparte bezorgafspraak met u maken. Mocht er gedurende het transportproces onverhoopt toch schade zijn ontstaan, dan kunt u het werk retour zenden en vergoeden wij het volledige aankoopbedrag.

Kleine tot middelgrote werken worden per pakketpost geleverd in een houten verzenddoos met foam inleg. Zo voorkomen we eventuele transportschade en komen onze werken in stijl bij u aan. Deze oplossing ontwikkelden we samen met Berben Design. Tweedimensionale werken als prints en foto’s versturen we via brievenbuspakket. In de beschrijving van ieder werk staat vermeld welke verpakkingsmethode van toepassing is.

Onze werken worden geleverd zonder omlijsting tenzij expliciet op de productpagina vermeld. Alle aangeboden schilderijen zijn voorzien van een ophangsysteem.

Verpakking print en foto
Verpakking schilderijen

Retourneren

Indien u toch niet tevreden bent over uw aankoop dan kunt u het werk binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour zenden. Wij vergoeden na ontvangst het volledige aankoopbedrag. Omwille van de kwetsbaarheid van de werken vragen wij u om, indien mogelijk, de originele verpakking te gebruiken. Zo worden de kans op transportschade tijdens de retourzending geminimaliseerd. Bij een retourzending draagt u het risico op transportschade of verlies. Om die reden adviseren wij u om uw retourzending aangetekend en verzekerd te verzenden. Lees meer over ons retourbeleid in onze algemene voorwaarden.